Судно ISMAIL SENER під прапором Панами доставляє ільменитову руду до окупованого Криму

Порушення суверенітету України морським судном ISMAIL SENER під прапором Панами, який доставляє ільменитову руду до окупованого Криму.

2 роки тому було вперше помічено судно ISMAIL SENER (IMO: 8606109) на перевезеннях ільменіту з Одеси в проміжний порт, тоді це був Самсун, звідки сировину потім забирали в окупований Крим.
https://myrotvorets.news/v-okupovanyi-krym-zdiisniuiutsia-…/

У 2019/20 це вже був інший порт, Амбарли, але схема не сильно змінилася: Одеса-турецький порт-Керч.
https://myrotvorets.news/nefterudovoz-50m-priami-reisy-z-u…/
https://myrotvorets.news/kama-postachannia-ilmenitu-dlia-k…/
https://myrotvorets.news/sormovskyi-48-dostavyv-ilmenit-z-…/

Останній раз ISMAIL SENER перевозив ільменіт з Одеси в Амбарли в лютому 2020.
https://myrotvorets.news/ilmenitovi-skhemy-odesa-ambarly-k…/

Наразі роками напрацьована схема зламалась, контрабандисти змушені поставляти руду для Кримського Титану інакше, але все одно залишається головне – українське державне підприємство відвантажує продукцію в окупований Крим, куди вона доставляється з порушенням Державного кордону України.

Щодо Об’єднаної горно-хімічної компанії (ОГХК) йде війна, старе керівництво, яке всі ці роки успішно обслуговувало Кримський Титан, бореться з новими управителями, які готують компанію до приватизації. Війна потужна, відсторонене керівництво захопило офіційний сайт і пише критичні дописи з нього, нова команда відповідає з акаунту фонду держмайна, розказує як змінюється в них команда та про інші свої перемоги. Виглядає як цілковитий треш.
https://umcc.com.ua/news
http://www.spfu.gov.ua/ua/news/6525.html

Але яке б керівництво не було на ОГХК, ільменіт успішно продають “Кримському Титану” в окупованому Криму.
Нами встановлено, що судно ISMAIL SENER черговий раз направилось за наступною партією ільменіту та планувало бути 23.05.2020року в Одесі.

Водночас, спільними діями НАБУ, Фонду держмайна і нового менеджменту ОГХК припинено відвантажування ільменітового концентрату, і поки що дійсно ільменіт в окупований Крим не йде. Судно ISMAIL SENER, яке мало забрати з Одеси 13 тис тонн сировини для Кримського Титану, стоїть на рейді Стамбулу, в Одесу не йде.

Начебто гарні новини, але в жодному повідомленні від офіційних структур нема згадки про постачання ільменіту цим підприємством в окупований Крим, мова йде лише про корупцію. (В ОГХК объяснили остановку отгрузки продукции борьбой с коррупцией)

Роблять вигляд, що не знають про роботу розслідувальської групи SeaKrime, яка опублікувала понад 60 статтей про постачання ільменіту в Крим, довела, що це український ільменіт, розкрила всі канали доставок, встановила купу учасників і написала про це купу звернень в державні органи!

Хочу щось сказати