Страх та огида у Сєвєродонецьку: окупаційна адміністрація

В очікуванні повернення українських прапорів у Сєвєродонецьк, KibOrg публікує всю рашистську адміністрацію, яка за час окупації встигла нагріти урядові крісла. Всупереч очікуванням окупантів, Україна не змирилася з окупованими територіями, а вже готує потужний контрнаступ, який завдасть тягла кожному, хто стане на нашому шляху.

Передісторія

На початку літа, за місто точилися запеклі бої. Але, на жаль, під натиском переважаючої орди, в ніч на 24 червня українські захисники залишили частину промзони і вийшли з Сєвєродонецька до нових, заздалегідь підготовлених, укріплених позиції. До цього російські війська якийсь час все ж контролювали частину міста, тривали бої. 25 червня справжній керівник військово-громадянської адміністрації Сєвєродонецька Олександр Стрюк розповів, що місто знаходиться під повною окупацією, а рашисти вже встигли призначити свого “коменданта”.

Пізніше окупанти не раз міняли “мера” Сєвєродонецька, але все ж визначилися зі ставлеником, який буде правильно грабувати місто. Виконувачем обов’язків голови адміністрації м. Сєвєродонецька став Микола Моргунов, який до того був мером м. Брянка (ОРДЛО). Дуже часто його підпис ви будете бачити в кінці документів, використаних у цьому дописі. Доступ до них, ми люб’язно надаємо в кінці.

Про страх

Можливо ви пам’ятаєте стрічку новин, коли росіяни підійшли до Сєвєродонецька та дуже довго ніяк не могли його взяти. Наш східний сусід ніколи не жалів особовий склад, особливо якщо треба закидати ворога шапками. У ході оборони міста та безпосередніх міських боїв, звичайно ж, воно значно постраждало. Як зазначають окупанти, в період з 24.02 по 26.07 було пошкоджено або знищено 758 об’єктів жилої та 68 соціальної інфраструктури.

te-shho-znyshhyly

Також окупанти склали докладний список приватного житла, яке зазнало ураження або взагалі було знищено. Інтенсивність бойових дій, а саме частота рашистських обстрілів мирного населення, повністю знищила 146 об’єктів індивідуального житлового будівництва та ще 94 будинки зазнали середнього ступеню ушкодження.

yzhs_severodoneczk_po_kategoryyam_kopyya_watermark

А потім треба же готуватися до опалювального сезону, розбирати завали і таке інше. Сепарські керівники не придумали нічого краще, окрім як створити комісію, яка буде без згоди власників, проникати у квартири, як вони зазначають, для “ліквідації аварій”. Відсутність права на приватну власність, адже фактично ця так звана “комісія” може робити в тих квартирах що завгодно – ось, що з собою принесла бананова республіка та її московитські покровителі. 

yur-o-sozdanyy-komyssyy-pronyknovenye-v-zhylё

Бандитську комісію створили, список пошкоджених та знищених будинків склали. А далі знайшли людей, які будуть розбирати завали та займатися іншою брудною роботою, а головне за дешево. Оскільки економічна ситуація в місті не з найлегших, люди змушені винайматися на тимчасову роботу за трохи більше 10 тисяч рублів на місяць. Серед робіт, на які окупанти також залучали людей – охорона об’єктів, розміщених у межах міста. Залишається лише гадати, що це за склади в них такі…

pidshyvka1-1

Миколка Моргунов за свою діяльність, яка в кінцевому рахунку буде коштувати йому або життя, або свободи, звичайно ж отримує офіційну платню. Як зазначено в документі, його зарплатня на посаді виконувача обов’язків голови адміністрації, становить 62 тисячі дерев’яних. Його посіпаки отримують, втім, значно менше за нього. Ну що тут ще сказати, зовсім зелені. До речі, про них.

morgunov-zp-1

Про огиду

Структура на 15.08.22

Як було зазначено в попередньому документі, Моргунов має двох замів та головного бухгалтера: Силкіну Яну Юріївну, Пивоварову Анастасію Андріївну та Ігнатову Олесю Миколаївну відповідно. Вони заступили на посади майже одразу після повної окупації міста – 29 червня.

pidshyvka123-1

Серед інших персонажів, які обіймають ключові посади в керівній структурі міста є також:

* ПІБ зрадників подано російською

  • Сылкин К.С. – завідувач адміністративно-господарського сектору Адміністрації міста Сєвєродонецька ЛНР (головний спеціаліст відділу організації роботи ЖКХ управління ЖКХ)
  • Соколенко Е.Г. – начальник відділу освіти Адміністрації міста Сєвєродонецька ЛНР (з 15.08 головний спеціаліст відділу організації загальної та додаткової освіти управління освітою)
  • Шестакова Л.В. – начальниця відділу з питань державної громадянської служби та кадрів Адміністрації міста Сєвєродонецька ЛНР
  • Горобец И.И. – начальник відділу труда та соціального захисту населення Адміністрації міста Сєвєродонецька ЛНР (головний спеціаліст відділу соціального обслуговування пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення)
  • Соколова А. А. – начальниця загального відділу Адміністрації міста Сєвєродонецька ЛНР (з 15.08 головний спеціаліст відділу документообороту та діловодства управління справами)
  • Потанина С.Н. – директорка муніципального унітарного підприємства “Сєвєродонецькводоканал” Адміністрації міста Сєвєродонецька ЛНР
zradnyky

  • Коршунова Л.И. – головний спеціаліст відділу освіти (з 15.08 головний спеціаліст відділу організації загальної та додаткової освіти управління освіти)
  • Стрельникова И.А. – головний спеціаліст відділу ЖКХ (з 15.08 головний спеціаліст відділу програмного та комп’ютерного забезпечення управління справами)
  • Качалкина С.В. – головний спеціаліст ОТСЗН (з 15.08 головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління труда та соціального захисту населення)
  • Мещерякова Д.И. – головний спеціаліст відділу внутрішньої політики (з 15.08 головний спеціаліст відділу внутрішньої політики та організованої роботи управління внутрішньої політики, організованої роботи та інформації)
  • Бородина А.А. – головний спеціаліст відділу внутрішньої політики ( з 15.08 головний спеціаліст сектора інформаційних технологій, комунікацій та зв’язку з громадськістю управління внутрішньої політики, організаційної роботи та інформації)
  • Воротынцева М.Д. – головний спеціаліст загального відділу (з 15.08 головний спеціаліст відділу по справах сім’ї та дітей)
  • Талакина Н.Г. – головний спеціаліст відділу освіти (з 15.08 головний спеціаліст відділу організації дошкільної освіти управління освітою)
  • Разумович И.Н. – головний спеціаліст відділу з питань державної громадської служби кадрів
  • Семейко – начальник відділу з питань споживчого ринку та роботи з підприємцями управління економіки та комунальної власності
  • Афонина – зам начальника відділу планування фінансової діяльності та виконання бюджету управління фінансової діяльності та бухгалтерського обліку
  • Анцупов – головний спеціаліст відділу організації загальної та додаткової освіти управління освітою
  • Селенко – головний спеціаліст з питань споживчого ринку та роботи з підприємцями управління економіки та комунальної власності
perevod-s-15.08.2022-kontrol

А також бонусом команда KibOrg надає документ з усіма начальниками Управління труда та соціального захисту населення з усіх окупованих міст Луганської області

upravlenyya-truda-y-soczyalnoj-zashhytы-naselenyya

Про принади “руского міра”

Серед найяскравіших прикладів того, що разом з собою приносить “рускій мір” – бандитизм та рейдерство. Переросподіл власності тих людей, які не збираються йти на співпрацю з окупантами – найменше зло, яке можуть вчинити рашисти. Саме так і сталося з місцевим ринком. Оскільки власників на території недореспубліки не виявилося, наш турботливий “мер”, який переймався виключно добробутом громадян, написав офіційного листа “пахану” Пасічнику з пропозицію фактично віджати ринок та збагачувати бюджет “ЛНР” процентом від проданого товару.

po-rыnku-severodoneczka

Після такого “вдалого” взяття міста та встановлення ушкоджень, рашисти  починають лікувати мізки місцевим про обстріли міста так званими укронацистами. Для ватних “ждунів” Росія приберегла воістину те, в чому вона хоча б щось тямить. Власне те, за що бидло-населення так любить країну вигрібних ям та освячених ракет – славнозвісну пропаганду. Просто уявіть, декілька місяців тому твоє місто розбили вщент російські окупанти, а сьогодні вони проводять свої акції по типу “#МыВместе” або “Россия Соборная – объединенная любовь” і ти радісно береш російський прапорець на палочці і підспівуєш якомусь умовному Газманову, бо в голові твоїй перетравлене лайно з ротів російських пропагандистів. До речі, друга акція гвалтування мізків, приурочена до дня Росії, який має відбутися аж 12 червня. Тобто майже через рік. Схоже Путін дійсно вірить, що його армія бойових бурятів прийшла “сюда навсегда”.

propaganda

Не забудемо також, що окупанти піклуються про дітей, яких люб’язно обстрілювали. Вони бажають навчати їх у виключно ідеологічно плавильних навчальних закладах, які вони буквально з перших місяців окупації переводять під свою республіканську юрисдикцію. Свідома тактика зросійщення молоді, яка не виїхала з міста, імовірно за задумом мокшан має налаштувати молоде покоління проти України. Ну, подивимось…

shkola

Серед інших документів, перехоплених нашими хакерами, був доволі цікавий скан документа, датований кінцем серпня, в якому розписані усі будівлі та кошториси для “Підтримки в належному стані об’єктів житлового фонду та соціальної сфери ЛНР на 2022-2024”.

vse-shho-rozbyly-vidnovlyuyut_watermark

Хай там як, а найближчім часом Росії доведеться витрачати свої гроші не на так звані “ЛДНР”, а на відновлення усієї України, оскільки ЗСУ ясно дали зрозуміти окупантам та світу, що ми не готові терпіти нахабного сусіда. Більше того, тепер нашою ціллю стає помста за скалічені і загублені долі співвітчизників та повний розвал проєкта путінської імперії лайна.

Завантажити архів файлів, використаних у цьому дописі, можете тут:

коментiв