Базові спікери з промивання мізків на окупованих територіях терористичного угрупування “ОД ДР”

Влітку KibOrg вже писав про промивання мізків на окупованих територіях Донецької області. Цим займається відома громадська терористична організація “Донецкая Республика”, лідером якої, є Денис Пушилін. Допис про методи москальської пропаганди та розповідь про метастази Волноваського району можете переглянути на нашому сайті. На цей раз пропонуємо переглянути нові акції зомбування, які запланували рашисти в період з 25 серпня по 11 вересня.

В очі одразу кидаються всі ті ж заходи з участю ветеранів. Адже коли в самих не виходить яскравих перемог, залишається тільки пишатися чужими. Проте не можна не помітити іскрометний гумор пропагандистів. Вони на повному серйозі вирішил привітати людей з днем шахтаря та днем журналіста. Один нюанс: усіх шахтарів було примусово відправлено на м’ясо, а справжня журналістика до російських пропагандистів не має жодного відношення.

plan_czentralnыh_meropryyatyj_od_dr_25_08_2022_11_09_2022_yspr_

Якщо вам було цікаво, які ж клоуни за цим стоять – ми маємо на це відповідь. Інформаційне сміття в голови наших громадян на окупованих територій підливають люди з наступного списку:

kommentaryj_o_rabote_rukovodytelej_press_avgust

Ну а тут, власне, ми можемо побачити частину суми, яку виділяють московські куратори на існування цієї секти. Російський платник податків все оплатить, не переживайте!

fomyn_pysmo_peresogl_gazeta_520_000_2

Так чи інакше, усі, хто бере в цьому учать, будуть покарані. Усі хто прийшов на нашу землю зі зброєю, нею ж буть вбиті. А українські прапори повернуться без перебільшення на усі землі, де вони мають бути по праву. Так і переможемо!

Хочу щось сказати