В тихому селі колаборанти водяться

«Непомітні», проте продуктивні, вони плідно працюють на державу агресора — Російську Федерацію, їхні дії закликають до участі у так званій «сво», а діяльність спрямована виключно на затьмарення здорового глузду в населення. Розповідаємо про колаборантів з Новокатеринівки Донецької області.

В огляд команди KibOrg потрапила Новокатеринівська сільська рада, Старобешівського р-н, Донецької області. Вона нічим не примітна від інших, проте її особливість полягає в адміністрації, яка складається з працівників-колаборантів, справжніх патріотів «руского міра», які готові докласти усіх зусиль, аби пропаганда країни агресора розповсюджувалась і впливала на кожного.

Калинін Микола Олександрович (12.12.1956) — «голова адміністрації», родом з Кузьмінська Коношський, Архангельська область, РФ. Його трудова діяльність в «адміністрації» розпочалась з грудня 2014, а в листопаді 2020, посада набула «офіційного» статусу «державного службовця ДНР». І, звичайно, окупаційний «уряд» присвоїв Калініну класний чин державного службовця 3 класу за плідну працю в 2022.

Проте, діяльність «голови селищної адміністрації» була б не така ефективна для ворога, якби цим займалась тільки одна особа. Його «заступницею» є Рябцева Світлана Миколаївна (13.07.1969), родом з Донецької області, Старобешівського р-н. с. Новокатеринівка.

За класикою, щоб потрапити на «державну» посаду, необхідно бути членом партії «Єдина Росія» і ці «державні службовці» якраз ними є, адже керувати навіть селищною «адміністрацією» дадуть право тільки відданим прихильникам РФ.Свою завзяту працю у ролі колаборантки, Світлана розпочала в той же час, що і «голова адміністрації» та отримала аналогічний державний чин. Вона фанат всього російського, особливо де видніється триколор. Вірить в «праве» діло своїх героїв, і пише пости про те «щоб не було місця для війни на білому світі» але Світлана, мабуть, не звертає увагу чим займається Російська Федерація з 2014 та якого масштабу наслідки завдає українському народу та й усьому цивілізованому світу.

Колаборантка, активно проводить проросійську діяльність на пару з «головою». Її пропагандистські дії неодноразово були направлені на роботу з населенням та проведення агітаційної роботи для пошуку добровольців, аби переконати укласти контракт й стати окупантом-вбивцею, а в подальшому, обов’язково м’ясом із скоринкою, завдяки нашим Збройним Силам України.


KibOrg — проєкт журналістів та IT-спеціалістів, які об’єднались під іменем легендарних кіборгів для боротьби з агресором в інформаційному просторі.

Ми розслідуємо злочини росіян в Україні, викриваємо діяльність колаборантів і розвінчуємо російські фейки.

Слідкуйте за нашими сторінками: Telegram | Facebook | Підтримати

Хочу щось сказати