Інструменти промивання мізків в “ДНР”

З 2019 року рашисти за допомогою засобів масової інформації готували людей з окупованих територій до війни з Україною. KibOrg публікує списки інформаційних ресурсів та провладних спікерів-терористів “ДНР”.


«Республіка» вдається до використання «традиційних» засобів масової інформації: газети, радіо й телебачення. Список з 32 власників підконтрольних «ДНР» ЗМІ:

spysok-smy-dnr

Для впливу на більш диджиталізовані верстви населення окупованої частини Донбасу терористи створили Telegram-канали. Деякі з них ще у 2020 році були визначені як опозиційні, проте більшість є такими, що, за свідченнями окупаційної влади, покликані розвіювати фейки. Мовою терористів, фейк — те, що не угодне режиму. Більшість  каналів після 24 лютого переформатувалися під Z-формат.

pidshyvka-tg

І наостанок — список з 41 спікера ДНР за 2019-2020 рік. Більшість, якщо не всі, вже є в списку чистилища Миротворець, тож скільки існує Україна, стільки про них і будуть пам’ятати.

spykerы-dnr-2019-2020_2

Кожному пропагандисту рано чи пізно доведеться відповідати перед законом за свою інформаційну діяльність, спрямовану на посягання на територіальну цілісність України. Слава Нації! Смерть ворогам!

Хочу щось сказати