Як російська пропаганда промиває мізки на окупованих територіях

До нас потрапив наглядний доказ того, як Росія збирається промивати мізки людям на тимчасово окупованих територіях. В планах держави-терориста та маріонеткового квазідержавного утворення під назвою “ДНР”, провести до 12 “культурно-просвітницьких” подій в період з 23 червня по 10 липня. Коло пропаганди включає в себе широкий спектр заходів, які тримаються на основних принципах “руского міра”: так звана Велика Вітчизняна, псевдогерої та “путлерюгенд”, тобто промивання мізків змалечку. 

Спершу кривавий режим путіністів збирається реалізувати проєкт “Эхо войны” на території “ДНР” у ході якого, активісти будуть вітати ветеранів “Великої Вітчизняної” з днем народження та вручати продуктові набори і сертифікати на придбання медикаментів. До цієї вистави пропагандисти збираються залучити аж двох ветеранів. Будьте певні, що це робиться лиш для замилювання очей наївних телеглядачів. 

Також росіяни збираються залучити до тисячі поневолених людей для здачі крові пораненим військовим та мирним жителям “ДНР”. Цю акцію вони назвали “Сдай кровь – спаси жизнь”. В той час, як в Україні люди добровільно стоять в чергах, щоб здати кров, у квазіреспубліці це носить примусовий характер.

Може ви великий поціновувач  Олександра Захарченка? 26 червня відбувся захід приурочений до дня народження “першого глави ДНР”. Під час акції, співробітники зомбіленду поклали квіти до меморіальної таблички, встановленої на честь Захарченка, яка розташована на місці славнозвісного кафе “Сепар”.

Апогеєм цинізму стане проєкт “Яркое детство”, до якого безжалісна машина російської пропаганди збирається залучити до семидесяти дітей зі, скривдженого російською армією, Маріуполя. До “всесвітнього дня сім’ї”, терористи організовують оздоровлення дітей військовослужбовців і дітей прифронтових та “звільнених” районів, яке відбудеться в містах Росії.

“Дети по пути следования будут погружены в увлекательное путешествие по красотам великой Родины, посетят значимые места, музеи, интересные локации, незабываемые экскурсии по историческим местам”, – зазначено в пропагандистських матеріалах. 

Імена колаборантів та активістів, які чинять геноцид українського народу, вже давно встановлені. І будьте певні, що українці цього просто так не залишать. Помста за кожне зруйноване життя та загублену душу неодмінно прийде. “Рускій мір” буде викорінено з наших земель раз і назавжди!

Хочу щось сказати