У мережі запустили флешмоб #RussiaIsATerroristState

На сайтах в мережі Інтернет з’явилась нова назва РФ. Українська та світова ІТ-спільноти запустили у мережі флешмоб зі зміни назви Росія на “Росія – держава-терорист” на всіх сайтах та онлайн-платфомах, де можна вибрати країну чи мову.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав усіх поділитися ідеєю зі знайомими девелоперами та IT-шниками, щоб вони приєдналися до ініціативи #RussiaIsATerroristState.

“Країна, яка обстрілює мирні міста, скоює військові злочини і ставить увесь світ на поріг ядерної війни, не заслуговує називатися по-іншому. Це особливо важливо, коли Держдеп США вирішує, чи визнавати РФ спонсором тероризму”, – написав міністр.


Польський журналіст Славомир Сераковський активно підтримує Україну, на своїй сторінці  у Facebook поділився публікацією “Приєднуємося, хто вміє робити такі речі! Хто поміняє у Вікіпедії на Росія – держава-терорист?”
Також, раніше в полку “Азов” закликали світ визнати Росію державою-терористом, оскільки щодня окупанти доводять цей статус, вбиваючи мирних жителів, знущаючись із полонених і підриваючи світову безпеку.

Хочу щось сказати