Фінляндія приєдналася до підготовки українських військових у Британії

Фінські військовослужбовці братимуть участь у підготовці українських військових у Великій Британії повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Ще один друг України приєднується до британської програми підвищення боєздатності української армії. Фінляндія відправить своїх військовослужбовців до Великої Британії для навчання наших військ», — написав Резніков у Twitter, подякувавши Міністерству оборони Фінляндії за відповідне рішення.

  • У Британії наразі готують українських військових сухопутних сил та моряків. За словами посла, британці вчать 10-тисячну групу добровольців, навчання триває 120 днів. Планується, що кожні наступні 120 днів будуть готувати наступні 10 тисяч.
  • Напередодні уряд Швеції ухвалив рішення про направлення до Британії інструкторів для базової підготовки українських бійців, а 4 серпня Канада повідомила, що направляє на підготовку українців 225 військових.

Oleksander Voytenko

Закоханий… у свою країну. Пишаюся тим, що я – українець!
Вірю в нашу ПЕРЕМОГУ!!!

1 комент

  • Рідненька тримайся.Прошу у господа бога скорішої перемоги щоб наші чоловіки повернулися додому цілі та здорові.Щоб був мир і спокій.Орда хай іде до себе порядок робити.Тримайся рідненька