В рф випустили спеціальний довідник для проросійських зрадників і колаборантів

Кремлівські пропагандисти підготували спеціалізоване видання на 14 сторінок для прихильників «руського миру» в Україні: «Довідник для громадян України з організації спротиву київському маріонеточному уряду».

У виданні даються детальні поради по саботажу роботи практично в усіх соціально значущих напрямках: державна служба, органи влади, офісна робота, медицина, освіта, правоохоронна діяльність, релігійна сфера тощо.

Довідник сповнений пропагандою ненависті до всього українського (цитата: «селюки, що прорвалися в Київ, формують нову реальність») з відповідним набором термінології: «київська хунта», «маріонетковий уряд», «нацики» та подібне.

Щодо «практичних порад», то вони повністю копіюють класичні принципи радянської бюрократії:

– давайте заплутані і нелогічні відповіді, коли вас прохатимуть про пораду;  

– навіть якщо володієте українською, ведіть розмову повільно, примушуючи співрозмовника запропонувати перейти на російську;

– при обговоренні будь-яких рішень проводьте аналогії з власним досвідом, вставляйте анекдоти;

– організуйте наради. За можливості пропонуйте їх повторити;

– при виявлені ознак корупції не повідомляйте керівництву і правоохоронним органам;

– не замовляйте витратні матеріали до їхнього повного використання;

– найякіснішим співробітникам надавайте найгіршу техніку;

– збільшуйте кількість документів. Введіть плани та звіти за день/тиждень/місяць/квартал;

– пишіть якомога більше запитів у різні інстанції;

– якщо йдете в туалет, проводьте там більше часу;

– використовуйте більше ліків та перев’язочних матеріалів, ніж необхідно;

Загалом, російська пропаганда зображає проросійського колаборанта як малограмотного недоумка, який потребує фахової психологічної допомоги, однак за цим криється дуже чіткий план по саботажу роботи практично усіх сфер життєдіяльності України, який був розроблений спеціальними службами ще багато десятирічь тому назад.

Тому, сьогодні головна задача правоохоронних органів та спеціальних служб України виявляти таких потенційних колаборантів та шпигунів, які націлені на саботаж ключових сфер функціонування нашої держави, адже відомий вислів: «Шпигун всередині фортеці вартує цілої армії у її стін» наразі набуває неабиякого значення.     

Хочу щось сказати