М’ясокомбінат МВД ДНР запрошує абітурієнтів на навчання

Отак іноді буває, що в 17 років доводиться обирати професію усього життя. Але тут перед абітурієнтом постає величезна проблема: ти живеш в ДНР і можливостей у тебе не багато. Там ти стаєш або тим, кого саджають на пляшки, або тим, хто саджає інших. Соціальних ліфтів небагато, тому наївні студентики, яким 8 років насаджували ідеї любові до “узкого міра”, вочевидь обирають другий варіант.

Як ви вже могли здогадатися, ми перехопили списки студентів, які навчаються в так званій Академії МВД ДНР ім. Ф.Е. Дзержинського на факультетах права, кримінальної поліції та поліції громадської безпеки. І все б нічого: ті студенти впали в немилість Україні, оскільки стали ідейними послідовниками “Новососії”, але ще буквально декілька тижнів тому, ця “академія” засвітилася у веселому скандалі.

У мережу виклали фотографії робочого зошита командира 1-го окремого батальйону. В ньому чітко записано, що 1-й та 2-й курси будуть охороняти рашистські розрахунки ППО, склади та розміщення. Курсантам 3-го, 4-го та 5-го курсів “повезло” набагато більше. Вони покликані зупиняти українські кулі на льоту. Їх у зошиті записали як “м’ясо”.

Кольорові скани студентських квитків “м’яса”, яке навчається на факультеті права, можете побачити у наступному файлі:

Щоб побачити більше файлів, качайте повний архів:

Погодьтеся, непогана літня практика виходить. Ректор-м’ясник цього публічного будинку Попов Анатолій Анатолійович однозначно переймається долею своєї скотини та готовий стелитися під путінські примхи, посилаючи пачками на смерть недополіцейських недореспубліки.

І як вишенька на торті, публікуємо скани документів цього маленького гвинтика окупаційного режиму на прізвище Попов:

Хочу щось сказати