Пропагандистський супровід російських терористичних ракетних атак

Росія продовжує ракетний терор проти України, росіяни щодня вбивають мирних українців, обстрілюють школи, стадіони, бази відпочинку та торговельні центри, які не мають жодного відношення до військової сфери прямо під час засудження світом попередніх атак.

Російські пропагандисти, які здається з’їхали з глузду дегуманізували українців і переконали росіян у доцільності вбивств, мотивуючи це тим, що кожен уражений об’єкт є військовим, а цивільні особи та діти, які загинули, або постраждали є нацистами та бойовиками.

Незважаючи на всі докази того, що російські ракети вбили та тяжко поранили сотні людей в торгівельному центрі в Кременчуці та в центрі міста Вінниця, де не було жодного військового об’єкта чи воєнної техніки, московська пропаганда продовжую переконувати своїх громадян та увесь світ, що російські ракети вразили виключно тренувальні центри НАТО та військовослужбовців Збройних сил України з військовою технікою.

Щоб виправдати свої дії та перебити резонанс від чергового акту тероризму, росіяни вчиняють криваві провокації на своїй території десь в Донецьку, або в Бєлгороді, обстрілюючи своє цивільне населення під камери прокремлівських ЗМІ, а потім подають це як обстріл мирного російського населення Збройними силами України.

Крім того, з метою приховування слідів своїх військових злочинів, там де це можливо, як от в Маріуполі, Сєверодонецьку та Лисичанську, окупанти фізично знищують докази своїх злочинів, щоб уникнути відповідальності на міжнародному кримінальному трибуналі у Гаазі в майбутньому.

Росія і надалі намагатиметься перекручувати очевидні речі, брехати, видавати бажане за дійсність, адже 20 років путінської пропаганди зробили з росіян людей-зомбі, які вірять усьому що кажуть російські ЗМІ, навіть не задумуючись що їх обманюють увесь цей час, їх тримають за дурнів, за ляльок.

Громадяни росії інколи не мають змоги перевірити достовірність інформації з інших міжнародних інформаційних джерел, адже рф закрила до них доступ пересічному громадянину своєї держави.

Але в 21 сторіччі з розвитком технологій та наявності глобальної світової мережі Інтернет, приховати свої військові злочини росії не вдасться і обов’язково настане день коли вона понесе за все що скоїла тяжку, але справедливу відповідальність.     

Хочу щось сказати