Як росіяни планували мародерити Крим до 2030 року, але щось пішло не так…

Порпаючись в документах, перехоплених у так званих керівників Криму, ми віднайшли дещо дуже кумедне. В 2016 році росіяни на повному серйозні провели дослідження півострова. Виявивши сильні та слабкі сторони, вони вирішили, що зможуть побудувати стратегію соціально-економічного розвитку Республіки Крим. Прикинули собі так і вирішили, що свої задуми розтягнуть аж до 2030 року.

Тут присутній план щодо створення нового культурного простору. Стратегічною задачею вони називають “Створення умов для збереження культурної спадщини”. От тільки до так званого “збереження”, належить повне стирання будь-яких зв’язків з материковою Україною. Також росіяни не нехтують можливістю видалення кримськотатарської та української ідентичності під виглядом реставрацій архітектурний пам’яток півострова. Яскравим прикладом культурного мародерства окупантів є незаконні розкопки на місці Херсонесу. Вони назвали туристичну сферу системотворчою в регіоні, але своєю агресією в 2014 році скоротили потік туристів в декілька разів.


Особливо смішно читати про те, як ці генії планування збиралися збільшувати кількість інвестицій. На кінець III етапу вони хотіли підвищити об’єм інвестицій в основний капітал з 74.4 до 438 млрд рублів. Рашисти збиралися побудувати сприятливий клімат для ІТ сектору, але зовсім не хотіли брати до уваги, що для цього потрібно повернути Крим Україні. Жодна, поважаюча себе, міжнародна компанія ніколи не буде торгувати на півострові, допоки там майорить російський триколор. Тим паче це заборонено в більшості цивілізованих країн.

Водночас публікуємо детальний план заходів, які окупанти збиралися проводити для повної колонізації Криму та повноцінного його влиття в економіку держави-терориста. Про ці вологі мрії росіянам доведеться забути, адже ЗСУ вже близько та звільнять півострів від ярма “руського міра” вже зовсім скоро!

Хочу щось сказати