Ракетні удари, як свідчення того, що росія є державою терористом

Почалася реалізація нового етапу стратегії «багатовогнищевих бойових дій» з боку росії: масовані ракетні обстріли з літаків, що залітають в повітряний простів білорусії з росії, для здійснення ракетних пусків по території України, а прикриття здійснюють нещодавно розміщені на території білорусі сили російської ППО.

Зазначена стратегія залишає українським силам ППО дуже короткий проміжок часу на реакцію (5-10 хв.), можливість використання широкого спектру застарілих ракет класу «повітря-земля» середньої дальності (КСР-5, Х-59, Х-38, Х-15, Х-22, Х-59, Х-16, КСР-2, Х-20) не наражаючись на протидію ППО та авіації Збройних сил України.

Масований запуск ракет малої точності з різних локацій в рф та з акваторії Чорного моря в поєднанні з високоточними ракетами, дозволяє росіянам в будь-якому разі вразити критичні об’єкти нашої інфраструктури та посіяти паніку за рахунок ураження «мирних» об’єктів як побічних цілей.

Яскравим прикладом терористичного злочину з боку рф є нещодавній обстріл торгівельно-розважального комплексу «АМСТОР» в м. Кременчук Полтавської області, де перебувало більше 1000 цивільних людей з дітьми. В результаті цього терористичного акту загинули 18 осіб, 36 осіб зникли безвісті, більше 40 людей поранені, серед яких діти.

Останні ракетні обстріли об’єктів з великим скупченням людей вказує на присутність коригувальників, що також мало місце під час ракетного удару по Яворівському полігону та учбовому центру ЗСУ «Десна».

Разом з цим, прослідковується збільшення військової присутності сил рф в Гомельській області на території білорусі, що вказує на наявність задуму щодо широкого використання ворожих ДРГ, в тому числі для наведення та коригування ракетних ударів.     

Виходячи з існуючої обстановки потрібно бути готовим до будь-яких терористичних дій з боку країни-агресора, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, зміцнювати та модернізувати засоби ППО для можливості відбиття будь яких ракетних атак. 

Хочу щось сказати