Лукашенко знаходиться у заручниках путіна

На території Білорусі розташовано величезну кількість військ росії. З території Білорусі щоденно вилітають літаки, які бомблять Україну, запускають ракети, які вбивають наших людей, руйнують наші міста.

На території Білорусі війська окупанта мають можливість відпочити, відновити особовий склад і техніку, і знову піти вбивати нас.

Ваш президент несе просто якусь маячню про Україну. В Білорусі в нас є батьки, брати, сестри, невістки, племінники і нам дуже не хотілось би ховати вас на українській землі.

Білоруські генерали, ви сьогодні дивитесь та заглядаєте у рот вашому керівнику, і записуєте за ним його слова про «гібридну війну». Війна не гібридна, ваш президент знаходиться у заручниках у кровавого диктатора росії.

БІЛОРУСИ! Ви вважаєте, що ми внаслідок цього всього маємо вважати, що поганий лише лукашенко? Ви ні? Ви, ті хто годує окупанта (бо вони ж щось їдять, а їдять те, що даєте ви). Ви, ті хто заправляє пальним техніку, яка їде, летить вбивати нас, ви ні в чому не винні? Ви обслуговуєте і спокійно відноситесь до російських вбивць, які ходять вулицями ваших міст.

Не треба шукати виправдання. Ви так само приймаєте участь в геноциді українського народу. Ви допомагаєте вбивати Україну, її дітей, її людей. Буча, Ірпінь, Маріуполь… Це і на вашій совісті.

Ви боїтеся побоїв і затримань від ваших міліції і кгб? Ми теж могли боятися в 2013-у, в 2014-у, в 2022-у роках.

Та ми українці. Ми дуже любимо свою країну. І путін дуже помилився в розрахунках. Ми не здамося! Так, багато хто поїхав, багато хто боїться – це нормально. Але мільйони готові вбивати ворога до останнього, до останнього орка на своїй землі, і за свою землю. За своїх рідних і незнайомих, за свої міста, за своїх дітей. Ми не поступимося! Ми обов’язково переможемо!

Прийде час і ми знищимо окупантів. Їх не стане на нашій землі. Як ви, білоруси, будете дивитися нам в очі? Чи стане у вас сили просто подивитися на нас? Чи зможете ви пояснити, чому своєю бездіяльністю ви вбивали нас? Чи зможете ви своїм дітям і онукам колись пояснити, чому ви дозволили рашистам вбивати і знищувати волелюбний народ України?

Зробіть все можливе і неможливе, все що залежить від вас і не залежить, умиротворіть свого президента, не дайте йому здійснити саму величезну помилку в його житті!

Вам зараз лячно виступити проти рашистів і лукашенки? Нам теж страшно. Ми не ідіоти. Ми не хочемо помирати. Але ми будемо боротися за себе. А по факту і за Європу і за світ. І за вас в тому числі.

Хочу щось сказати