Підстави для визнання росії державою-спонсором тероризму

Сам путінський режим за своєю природою є терористичним, адже росія не просто підтримує тероризм, вона сама його втілює по всьому світу та фінансує його, а витоки знищення мирного населення та анексії територій під різними фейковими приводами на кшталт: «помощи русскоязычному населению», «демилитаризации», «денацификации» и т.д. простежуються ще з початку приходу до влади путіна у 1999 році.

З метою зламати дух і зруйнувати єдність українців нині рф проводить кампанію ракетного терору, але це має прямо протилежний ефект, адже нація ще більше гуртується для надання гідної відсічі країні агресору.

Торгівельний центр у Кременчуці, залізничний вокзал у Краматорську, драматичний театр у Маріуполі, адміністративні будівлі у Харкові та Миколаєві – ось лише кілька прикладів зі списку величезної кількості терористичних актів та геноциду, який чинить росія на території України.

Оскаженілі «орки» використовують для ударів по Україні потужні, але застарілі протикорабельні ракети Х-22, які призначені для ураження авіаносців та мають низьку точність, що в свою чергу призводить до того, що вони влучають не у військові цілі, а по цивільних будинках, школах, дитячих садочках та торгівельних центрах, де знаходиться велика кількість мирного населення.

Москва взяла на озброєння тактику нацистів та джихадистів, а її дії можна порівняти з фашистськими обстрілами ракетами ФАУ Британських островів під час Другої світової війни, а також з терористичними ракетними обстрілами Ізраїлю ісламістами.

Крім цього, росія спонсорує терористичні угруповання «ДНР» та «ЛНР, які погрожують Великій Британії стратою її громадян та не дотримуються жодних норм міжнародного права щодо поводження з військовополоненими.

Наразі склалась така ситуація, коли весь цивілізований світ повинен об’єднатися та зупинити цю державу-терориста всіма можливими шляхами: зброєю, санкціями, міжнародною ізоляцією, арештом майна, блокуванням літаків та суден тощо, поки це світове зло не розповсюдилося далі його треба негайно зупинити в Україні.    

Хочу щось сказати