Перспективи проведення Євробачення в Україні

Організатори Євробачення 17 червня відмовились проводити конкурс у 2023 році в Україні з міркувань безпеки, мотивуючи відмову «гарячою фазою» бойових дій на території нашої країни та запропонували провести Євробачення у Великий Британії.

Не дивлячись на криваву війну, яку розпочала росія в Україні, наша країна, яка бореться за свою свободу та територіальну цілісність та є переможцем Євробачення 2022 року заслуговує на проведення пісенного конкурсу у себе вдома.

Крім цього, проведення Євробачення 2023 року в Україні стане потужним сигналом для всього світу про підтримку нашої країни у важкі часи боротьби за свою незалежність та приверне увагу усього світу до проблеми глобального зла, яке на сьогодні несе росія.

Україна стримуючи ворога, нищить його воєнний потенціал та виснажує економіку, а в разі перемоги забезпечить мир та стабільність не тільки для Європи, а й для всього світу на багато десятирічь.

Тому саме зараз Україна вимагає перегляду рішення організаторів конкурсу на справедливе право проведення його на території нашої держави, тим більше таке рішення підтримав прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

Щодо створення безпекових умов для проведення Євробачення 2023 року в Україні, то вони в більшій мірі залежать від наших міжнародний партнерів, якщо Україні буде своєчасно надана далекобійна артилерія, системи залпового вогню, ракетне озброєння та новітні потужні системи протиповітряної оборони то Збройні сили Україні напевно зможуть відкинути ворога за український кордон та надійно закрити небо від ворожої авіації та ракет.

На сьогодні вже стало остаточно зрозуміло, що росія розуміє та рахується тільки з силою, тому чим більше буде відносно неї введено санкцій та надано сучасної зброї Україні для оборони, тим швидше настане мир на Сході Європи та економічна стабільність у всьому світі.

Хочу щось сказати