Постачання західної артилерії є сьогодні вирішальним

Розпочалася сто десята доба героїчного протистояння українського народу російському військовому вторгненню у війні, яка триває дев’ятий рік.

109 діб Збройні сили України, Національна гвардія, Служба безпеки України, Державна прикордонна служба, Національна поліція, інші силові структури та українське суспільство успішно протистоїть російській навалі.

Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine заявив, що станом на сьогодні ширина фронту складає 2450 км, з яких на 1105 км ведуться активні бойові дії.

«Складною є ситуація, зокрема, у місті Сєвєродонецьк. Туди ворогом було перекинуто до 7 батальйонно-тактичних груп. Незважаючи на щільний вогонь, нам вдалося зупинити противника.

Зазнаючи невдач на Луганському напрямку, російські окупаційні війська відновили обстріли житлових кварталів Харкова, що вимагає від нас адекватних дій.

Збройні сили рф продовжують обстрілювати артилерією та мінометами підрозділи наших сил оборони у Чернігівській та Сумській областях. Ми ведемо вогонь у відповідь.

На окремих напрямках ми перейшли до контрнаступальних дій», – зазначив Валерій Залужний.

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович запевнив, що західні партнери суттєво допомагають Україні у війні проти росії.

Як вважає радник ОП, якби не підтримка Заходу, то росія уже б дійшла до заходу України.

Позиційна війна це на довго. Точно будуть і наступи, захоплені міста та села. А ще більше зруйнованих населених пунктів та життів. Позиційна війна це війна на витривалість, рашисти до неї готові.

Завдяки західним партнерам, високопрофесійному військовому командуванню, звитяжним ЗСУ, підтримці людей доброї волі, переможемо варварів.

Світ не може дозволяти мізерній купці терористів загрожувати всім людям планети. Україна обов’язково переможе, разом ми сила!

Хочу щось сказати