Перспективи європейської інтеграції України

Україна зробила усе, що необхідно в рамках подання заявки на членство в ЄС, тепер м’яч на полі європейських структур, однак російський вплив на Євросоюз нікуди не зник та залишилися країни, які за преференції у вигляді дешевого російського газу та нафти готові зрадити інтереси демократії, свободи слова та територіальної цілісності, нехтуючи принципами міжнародного права.

Україна цінує єдність євродепутатів, які рекомендуватимуть надати нашій країні статус кандидата на членство в ЄС попри намагання росії запобігти цьому усіма можливими шляхами, а також Україна розраховує на єдність у підтримці з боку національних парламентів країн Євросоюзу, адже про прагнення нашої країни стати гідним членом європейської родини знає увесь світ.

Сучасна історія України, це історія боротьби за право бути Європою і бути з Європою, що прослідковується на протязі багатьох століть, так само, як на протязі цих століть москва намагається цьому завадити та повернути Україну під свій контроль.

Європейська інтеграція – це суверенний вибір народу України, адже в інтеграційних об’єднаннях під егідою кремля немає місця ні суверенітету ні свободі слова, ні демократії, ні свободі вибору, ні нормальному рівню життя населення.

Саме тому, напавши на Україну окупанти дивувалися рівню життя українців, навіть в селах де є асфальтовані дороги, туалети та ванні кімнати всередині будинків (а не на вулиці, як в росії), побутова техніка для дому та багато інших речей для нормального життя людини, про які в росії навіть  не може йти мова.

Євроінтеграція України – це єдиний рецепт стабілізації безпекового середовища Східної Європи і це ясно розуміють усі провідні країни Євросоюзу, тому підтримка України зброєю, фінансами та політично буде тільки зростати та зміцнюватися.

Європейській інтеграції України бути!

Хочу щось сказати