У Бородянці на Київщині встановили сонячні станції від Tesla, – ФОТО

У Бородянці на Київщині встановили сонячні станції Tesla Powerwall, які Ілон Маск передав Україні. Наразі вони забезпечують критичну інфраструктуру Київської області.
Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”. Там ми публікуємо ще більше актуальних та важливих новин Києва, області та України.
Зокрема станції Tesla працюють для амбулаторій у Бородянці.

На деокупованих територіях, що найбільше постраждали від росіян, бувають проблеми з електроенергією, а станції Tesla Powerwall надають резервне живлення під час її відключень. На фото — щасливі працівники амбулаторій у Бородянці, які дякують за станції та бажають, щоб кожна амбулаторія на звільненій території мала свій Tesla Powerwall, – заявив міністр Михайло Федоров.

Крім того, ми писали про те, що в Бородянці відкрили перше модульне містечко для внутрішньо переміщених осіб. Це зробили Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький разом з Міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим та очільником Київської ОВА Олексієм Кулебою.
Також ми повідомляли, що голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив про посилення комендантської години, оскільки в регіоні діють диверсійно-розвідувальні групи.
Джерело: 44.ua

Хочу щось сказати