Дитяча залізниця відкриває літній сезон у Києві: розклад поїздів, – ФОТО

У Києві у суботу, 4 червня, дитяча залізниця відкриває черговий літній сезон пасажирських перевезень та навчально-виробничої практики. Вже оприлюднено графік роботи та розклад поїздів на новий сезон.
Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Кожен охочий матиме змогу здійснити мандрівку Сирецьким парком. Також можна відвідати Музей історії Південно-Західної залізниці та виставки вузькоколійної залізничної ретро-техніки, – розповів Микола Поворозник.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь та читайте: там ми публікуємо ще більше актуальних та важливих новин Києва, області та України.
За інформацією Київської дитячої залізниці, цього літа поїзди у червні, липні та серпні курсуватимуть з четверга до неділі. А восени – у вересні та жовтні – у вихідні дні.Другий сезон розпочнеться у грудні.
Нагадаємо, Київська дитяча залізниця розташована на вулиці Парково-Сирецька, 4, неподалік станції метро “Дорогожичі”. Проте посадка на поїзди проводиться виключно на станції “Київ-Пасажирський дитячий”. Час на шляху до кінцевої зупинки на станції “Залізнична” складає півгодини.
Дивіться також детальний розклад поїздів Київської дитячої залізниці:

Раніше ми повідомляли про те, що кореспонденти 44.ua побували на території Сирецького парку та відвідали Київську дитячу залізничну дорогу, коли вони відкривали зимовий сезон на свята.
Крім того, ми писали, що на Дарниці в Києві розпочав роботу осередок дозвілля “Читай-двір”. Там проводять веселі ігри, зокрема “Коло єднання”, майстер-класи, голосні читання та патріотичні флешмоби. Про це повідомляє Дарницька районна в місті Києві дерадміністрація на своїй сторінці у Facebook.
Джерело: 44.ua

Хочу щось сказати