«Секретність вся х**ня»: інтимні подробиці життя військового льотчика РФ (18+)

Відео з 8-річною донькою друзів, 600 гігабайт дитячої порнографії і друг з ФСБ. KibOrg публікує переписки військовослужбовця Повітряно-космічних сил Російської Федерації Сергія Корсукова.

А50У

Сергій Корсуков

Сергій Корсуков пілот офіцер запасу Повітряно-космічних сил РФ. У його розпорядженні радянський літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А50У. Такий самий літак у лютому 2023 року був пошкоджений на білоруському аеродромі «Мачулищі».

Росія має близько 9 літаків А50, а модернізованих ще менше. Вони є невід’ємним компонентом російських ракетних атак на українські міста, адже вистежують місце знаходження української ППО і моніторять зліт та посадку літаків сил оборони. Корсуков є безпосереднім співучасником російських військових злочинів проти України, чим й вихваляється на умовах анонімності перед такими самими збоченцями, як і він.

Нагадаємо, на початку липня команда хактивістів «Кібер Спротив» завдяки Сергію Корсукову виклала у мережу списки пілотів військової частини 25969.

«Дружки» Корсукова

В одній з переписок він розповідає, що втратив доступ до попередньої сторінки, загубивши телефон, і заявляє про бажання побачити «дружка» свого співрозмовника.

Корсуков навряд думав, що його зможуть знайти, адже, судячи з переписок, він подбав про анонімність у мережі. Так, наприклад, фейкова сторінка підв’язана до недійсного номера, до того ж українського. Каже, що якщо хтось знайде сторінку, то побачить, що вона підв’язана на іноземну картку і на цьому все. Таке йому підказав друг, що працює у ФСБ. Варто всього лиш попросити когось із друзів-бойовиків, хто зараз знаходиться в Україні зареєструвати сторінку на український номер телефону, який очевидно доведеться відібрати в цивільних.

До чого така секретність?

Окрім причетності до військової агресії проти України, Корсукову все ж є що приховувати. Російський військовий вже давно є продавцем «печива», що на жаргоні означає дитяче порно. Так, у переписці умовний Михайло цікавиться «печивом», яке Корсуков радий продати за 600 рублів/50 відео.

Більше того, Корсуков має спеціальну пропозицію для особливо збочених любителів заборонених відео. За 1000 доларів він пропонує зняти авторське відео із 8-річною донькою своїх друзів. У переписці зазначається, що це вже не перший подібний акт збочення неповнолітньої. А всього за роки такого «хобі», Корсуков встиг зібрати понад 600 гігабайт відео з неповнолітніми, які зберігає на власному комп’ютері. Хвалиться, що вже давно «в темі».

Тобто друзі Корсукова з ФСБ, знаючи чим він займається, всіляко підтримують його бізнес зі створення та продажі роликів. Більше того, рекомендують шляхи, як залишати менший цифровий слід, користуючись VPN та реєструючи профілі на чужі номери.

Навряд сім’я педофіла знає про те, чим займається голова сім’ї. Публікуємо лист із Департаменту житлового забезпечення та управління житловим фондом Міноборони РФ з особистою інформацію про кожного члена сім’ї Корсукових.

Хоча й дружина, як зазначає у черговій переписці справжній російський вояка, «розпусна дуже», її у свої збочені фетиші  чоловік не воліє присвячувати.

А чому справжній? Бо проти всякої «гомосятіни», але армійський «корєш» то святе.”


KibOrg — проєкт журналістів та IT-спеціалістів, які об’єднались під іменем легендарних кіборгів для боротьби з агресором в інформаційному просторі.

Ми розслідуємо злочини росіян в Україні, викриваємо діяльність колаборантів і розвінчуємо російські фейки.

Слідкуйте за нашими сторінками: Telegram | Facebook | Підтримати

Хочу щось сказати