Про те, як москалі 8 років бомбили Крим, а потім влаштували Путлерюгенд

KibOrg продовжує невпинно слідкувати за москалями, які осіли в Криму та зомбують наших людей. Вочевидь російська пропаганда отруює усі сфери життя без виключення і коли ми кажемо, що окупанти бомбили півострів 8 років, то зовсім не перебільшуємо, оскільки бомбардування здійснювалося ідеологічно і притому в найбільш масових аспектах життя, як-от спорт чи культура.

Діти з молодіжної організації Гітлерюгенд 1935. Діти з молодіжної організації Путлерюгенд 2022

В наступному документі московити описали усі плани “культурних” заходів на 2022 рік. Тільки є один нюанс: заходи приурочені до року культурної спадщини “народів Росії”, яких на півострові насправді ніколи і не було. Вочевидь це улюблене російське вбивання ідеї того, що Крим – “ісконно русская зємля”. Однак і про справжній корінний народ – кримських татар – москалі в своїх “концертах-майстер-класах” не забули. Цікаво тільки послухати, що справжні кримчани думають про окупаційну владу.

plan_god_kulturnogonasledyya_krыm_1

Усвідомлюючи усю жалюгідність своєї пропаганди, московські куратори покладаються на найбільш ідеологічно незахищені шари населення – на школярів. Таким чином, зі школярами республіки Крим, мають бути проведені класні часи на тему “спецоперації”, псевдо героїв і усього того лайна, яке на думку Кремля має виховати в підлітках патріотичне російське “можем повторіть”.

У наступному документі найкраще помітно як російська свастика, а разом із нею потужна пропаганда, проникає у найбільш незахищені аспекти життя. Путлерюгенд починається з тематичних зарядок з молоддю “Za ЗОЖ”, а закінчується, як відомо, українським чорноземом. Але тільки коли дітки досягнуть повноліття і зможуть стати повноцінним м’ясом за імперіалістичні ідеї “дяді Вови”.

za-zozh-2-1

Пропонуємо помилуватися останніми планами, принаймні у сфері спорту, які рашисти збираються здійснити на території тимчасово окупованому півострові. Адже малоймовірно, що в наступному році хоча б одна російська душа залишиться у Криму.

plan-na-kurortnыj-sezon-2022

І, звісно, KibOrg не був би собою, якби не опублікував списки працівників Алуштівської адміністрації з легкої подачі якої, це мракобісся відбувається в місті. Не ми їх обирали, але нам належить їх звідти вирізати.

telefon.spravoch.-2020-alushta

Завантажити документи, використані у цьому дописі, можете тут:

Хочу щось сказати