ЗСУ знищила штаб російських найманців на Донбасі

Збройні Сили України завдали вдалого удару по штабу російських найманців, а саме підрозділу «Вагнера», який був розташований поблизу міста Папасна в Луганській області, на який навів один з представників російських пропагандистських ЗМІ.

Під час удару була знищена керівна ланка підрозділу Вагнера, який планував приймати участь у штурмі позицій ЗСУ на Бахмутському напрямку, однак зараз зазначений підрозділ деморалізований та не в змозі найближчим часом вступити в бій.

Водночас на лінії фронту росіяни почали використовувати штурмову авіацію, безпілотні літальні апарати, із повітря обстріляли декілька населених пунктів, було випущено сім ракет, упродовж ночі сім разів працювала реактивна артилерія, чотири рази росіяни обстрілювали міста і села з артилерії та мінометів, було здійснено чотири танкові наступи.

Крім того, окупанти все частіше намагаються провести розвідку переднього краю ЗСУ, з метою планування наступу та оточення Бахмуту та Соледару, з подальшим виходом на Слов’янськ, Краматорськ та окупації Донецької області.

14 серпня вісім ворожих атак були відбиті, розвід групи росіян були знищені, а у захоплених містах Луганщини люди поступово зневірюються в окупаційній владі та чекають визволення території Збройними Силами України.

Загалом, за даними української розвідки, приватна військова компанія «Вагнер» понесла значні втрати у війні з Україною, бійці 58 окремої мотопіхотної бригади імені Гетьмана Виговського повністю ліквідували групу ПВК «Вагнера» під назвою «Ліга», багато найманців Вагнера було знищено у Лисичанську.

З кожним днем війни українські військові відточують свою майстерність та знищують елітні підрозділи російських окупантів, на які російське керівництво покладало великі надії, однак завдяки мужності на фаховості Збройних Сил України, планам загарбників ніколи не втілитись в життя.       

Хочу щось сказати