З ганчіркою в руках навпроти захоплених будівель

Команда KibOrg публікує списки колаборантів, які обіймають посади лісників, єгерів та помічників лісників на тимчасово окупованих територіях. Ймовірно, деякі з них завідують інформацією щодо розташування окупаційних військ та надають їм прихисток на своїх територіях.

Понад 220 фотографій лісників-колаборантів з Амвросіївки, Горлівки, Донецька, Тельманово, Тореза та інших населених пунктів окупованих територій України можливо переглянути тут:

foto

Проте наші лісники не тільки дають прихисток рашистам, деякі з них навіть беруть безпосередню участь у війні. Яскравим доказом причетності сепарів до бойових дій на території України, є злиті фотографії військових злочинців з окупованих територій. Особисто Шебалков Олексій Вікторович з керівництва не проти сфотографуватись з ганчіркою в руках навпроти захоплених будівель.

До речі, хтось може сказати, що на непідконтрольних Україні територіях робить “Хірург” з російської байкерської банди “Нічні Вовки”? Може приїхав стати новим героєм “Новоросії”… Так чи інакше, після деокупації українських території, на них чекає справедливий суд за співпрацю з росіянами. Дуже самовпевнено, з їх боку, було думати, що диряві комп’ютери росіян зможуть втримати їх секрети від нашого всевидячого ока.

Хочу щось сказати