Бійці легіону «Свобода Росії» захопили в полон свого співвітчизника, який «виглядав зграю Байрактарів» (фото)

Полоненого захопили в Лисичанську, де зараз тривають тяжкі бої з армією окупантів. Росіянин перебував під впливом наркотиків.

Історію взяття в полон військового, що воює за так звану «ДНР», виклали в телеграм – каналі підрозділу:

«Наш новобранец, совсем недавно присоединившийся к боевому крылу Легиона «Свобода России» захватил своего первого пленного соотечественника в районе Лисичанска, который воюет за «ДНР». И пленный оказался с сюрпризом! 

Пленный — Шереметьев Игорь Николаевич был захвачен нами посреди леса в состоянии наркотического опьянения, то есть без особого сопротивления, что не удивительно. Наши дроны высматривал, наверное. Или стаи Байрактаров.  

В пакетиках, которые были обнаружены в его берцах и скрывался сам сюрприз — так называемый «мефедрон», что нам в последствии рассказал отошедший от действия наркотика Игорь Николаевич».

У легіоні обіцяють продовження цієї історії.

Підрозділи легіону було створено у березні 2022 року для захисту України від російської агресії. Легіон входить до складу ЗСУ. Бійці легіону – це колишні російські військовослужбовці, які добровільно перейшли на українську сторону. Перехід перших військових із Росії на бік України стався за допомогою співробітників СБУ.

У легіоні перебувають не лише колишні російські військові, а також громадяни РФ та Білорусі.

Хочу щось сказати