Стали відомі імена бойовиків ДНР бригади “Призрак”

Все таємне стає явним. Не виняток – імена бойовиків, які здійснювали військові злочини на Донбасі. До нас потрапив список діючих і колишніх учасників окупаційної бригади “Призрак”. Публікуємо деякі його частини, а повний список передаємо для вивчення “Миротворцям” для внесення їх у базу “ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ, МИРУ, БЕЗПЕКИ ЛЮДСТВА ТА МІЖНАРОДНОГО ПРАВОПОРЯДКУ”.

Бригада “Призрак” – проросійське збройне формування, яке в 2014 році створив колаборант Олексій Мозговий (ліквідований у 2015 році).

Бойовики цієї бригади контролювали район Антрацита (Луганська область). За даними правозахисників з Truth Hounds, там були зафіксовані розстріли мирного населення і інші військові злочини.

Наступний командир батальйону Олександр Костін був “засуджений” в так званій “ЛНР” за розбій, мародерство і розстріл цивільного авто. Він помер у в’язниці в травні 2020 року.

Тепер наведемо деякі цікаві приклади бойовиків.

Дмитрик Олександр Миколайович (25.06.1975). Справжній донецький тракторист з Московської області. На блог-платформі LiveJournal є пост, в якому згадується цей персонаж. Виявилося, був утилізований в 2017 році.

Так буває: їдеш в чужу країну вбивати і заробляти гроші, а потім повертаєшся в рідне село в труні.

Кузьмін Олексій Петрович (18.06.1982). Родом з Корсакова (Сахалінська область). Брав участь в боях за Дебальцеве взимку 2015 року. Отримав контузію. Проживає в окупованому Криму, в Керчі.

Раковчен (Морару) Микола Іванович (03.11.1976). Кулеметник з Московської області. Постріляних до того, що пропав безвісти.

Расенчук Ігор Валерійович (19.10.1994). Колабораціоніст з Алчевська. Брав участь у розстрілах українських військовополонених в боях за Латугіно. Отримав нагороду з рук ватажка ряджених козаків-колабораціоністів Миколи Козіцина. Зараз Расенчук проживає в окупованому Криму.

Бейсембінов Серк Маратович (16.08.1988). Бойовик з Омської області. Воював на Донбасі, а з 2017 року – в Сирії. У соцмережах позиціонував себе як небажаного. У Сирії йому і допомогли відправитися в інші світи шляхом утилізації.

Хочу щось сказати