Підпалив квартиру, щоб приховати вбивство: в Києві чоловік до смерті забив жінку та її 4-річну дитину, – ФОТО

Вбив родичів та підпалив квартиру. У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який вбив жінку та 4-річного хлопчика, а злочин намагався замаскувати пожежею.
Кривава подія сталася на вулиці Володимира Маяковського, 30, що у Деснянському районі столиці.
Про це повідомили в поліції Києва.
Правоохоронці встановили, що сьогодні, 3 червня, в одній із квартир на вулиці Маяковського між родичами стався конфлікт, який потім переріс в бійку. 65-річний підозрюваний наніс жінці та дитині смертельні травми, а потім підпалив оселю та намагався втекти. Втім, через деякий час зловмисника затримали полісмени.
Як розповіли в прес-службі ДСНС, пожежа виникла на кухні однієї із квартир на 2-поверсі 16-поверхового житловому будинку.

Під час гасіння займання вогнеборці виявили тіло жіночої статті, що знаходилось на підлозі у кухні. Також під час розвідки рятувальники виявили у ванній кімнаті дитину 2018 року народження без свідомості. Вогнеборці винесли 4-річного хлопчика на вулицю та передали медичним працівникам. На жаль дитина померла у швидкій. Попередньо на тілі жінки та дитини були ознаки насильницької смерті, – повідомили в ДСНС.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 115 – умисне вбивство, та ч. 2 ст. 194 – умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.
Затриманому загрожує довічне позбавлення волі.
Раніше ми розповідали, що десятьом військовослужбовцям армії рф, які розграбували майно цивільного населення Бучанської міської територіальної громади Київської області, повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни.
Вас також зацікавити: Точка видачі кокаїну: в магазині брендового одягу у Києві розповсюджували наркотики, – ФОТО, ВІДЕО
Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини
Джерело: 44.ua

Хочу щось сказати