Донбас не хворіє?! Прихована статистика пандемії на території ОРДЛО

За інформацією, отриманої від наших КібОргів на території ОРДЛО, з’являється дуже багато підозр з приводу приховування реального стану поширення пандемії коронавіруса.

Напевно, будь-яка людина, яка цікавилась цим питанням, спостерігаючи за відкритою статистикою офіційних представників НЗФ, не мала ніяких сумнівів щодо того, що цифри не відповідали реальності. Однак, однієї аналітики мало, потрібні докази. Завдяки КібОргам в ОРДЛО, було отримано документацію деяких локальних населених пунктів, а також об’єктів, що мають відношення до медицини. Ця інформація побічно або напряму пов’язанаіз ситуацією пандемії коронавіруса на територіях Донбасу. 

У всьому цивілізованому світі до пандемії відносяться все більш і більш серйозно, все частіше піднімаються питання більш ретельних перевірок підозр на захворювання. Так, в Британії, наприклад, вважають, що коронавірус міг почати масові ураження в їх країні ще на початку вересня. Заново перевіряються всі нетипові спалахи хвороб органів дихання. ВООЗ рекомендує подібні заходи проводити у всіх країнах.

У той же час, як ми бачимо, в ОРДЛО неймовірними темпами зростають в декілька разів захворювання органів дихання і статистика розповсюдження COVID-19 в регіонах продовжує просто ігнорувати подібні цифри. Ведеться смішна за чисельністю статистика хворих саме на коронавірус, в той час, як в звітах подається жахлива статистика пневмонії та інших захворювань органів дихання.

Подивіться статистику захворювань за перший квартал тільки в одній Горлівці:

В структуре первичной  заболеваемости всего населения  преобладают  болезни органов дыхания – 44,5%, болезни системы кровообращения – 15,6%,  заболевания мочеполовой системы – 9,4%, болезни системы  пищеварения – 5,6%, заболевания  костно –мышечной системы – 4,6%.

Рост  общей заболеваемости всего населения отмечается практически  по всем   классам заболеваний, а именно: 

  • болезни крови на 9,5% (с  34,9 до 38,2);
  • болезни эндокринной системы  на 2,7% (с  302,0 до 310,2);
  • болезни уха на 16,5% (с 67,9 до 79,1);
  • расстройства психики и поведения  на 1,3% (с  686,5  до 695,5);
  • болезни системы кровообращения на 15,7% (с 2042,3 до 2362,9);
  • болезни органов дыхания в 1,7 раза (с 498,0 до 818,8);
  • болезни органов пищеварения на 13,1% (с 712,0 до 805,1);
  • болезни кожи на 2,5% (с 88,0 до 90,2);
  • болезни костно-мышечной системы на 21,7% (с 301,5  до 366,9); 
  • болезни мочеполовой системы   на 9,9% (с  362,4 до 398,1);
  • врожденные аномалии  и пороки развития на 3,9% (с  25,9 до 26,9).

Ще страшніше виглядає статистика донецького регіону по захворюваннях одних тільки дітей. На подив, за останні дні офіційна статистика дала приріст захворюваності в десятки людей. До цього ж висвічувались до болю смішні півтори сотні заражених КОВІДом. І це в той час, як захворюваність органів дихання одних тільки дітей обчислюється в тисячах.

Однак, проблема не закінчується на одній статистиці. Крім відсутності публічного доступу до реальних цифр захворюваності на Донбасі, місцеві ватажки також не справляються з необхідними поставками засобів особистої гігієни.

Згідно з рекомендаціями ВООЗ, кожній країні варто було звертати увагу в першу чергу на засоби особистої гігієни. У Німеччині, наприклад, насамперед дбали про достатні постачання масок, дезінфікуючих рідин. І тільки в самопроголошених ЛДНР, за прикладом Росії, вирішили, що всіх врятує в першу чергу хлорка. Поки все ходили без масок і рукавичок, проходило хлорування.

В цей же час, ми бачимо неймовірно низьку статистику перевірок. Можливо, тільки зараз вони починають приходити в себе, показуючи більш реальні цифри. І все ж, реальна статистика залишається прихованою.

Хочу щось сказати