KibOrg навідався на закриту конференцію до Херсонських «міністрів»

Команда KibOrg у кооперації з пранкером Євгеном Вольновим потрапила на закриту відеоконференцію окупаційних «міністрів» Херсонщини. Ми публікуємо запис конференції, а також список усіх колаборантів окупованої частини Херсонської області.

Ідентифікацію осіб на відео лишимо нашим колегам, натомість публікуємо повний довідник усіх працівників так званих «військово цивільних адміністрацій», «департаментів», «міністерств», «служб», а також «фонду власності» та окупантської пошти. Список містить понад 1900 прізвищ зрадників України з посадами, що вони обіймають, а також робочими поштами та номерами телефонів.

obshhaya-baza-khogov-2

Команда KibOrg ідентифікувала декількох зі списку:

Ольга Полосухіна

Полосухіна Ольга Миколаївна (26.02.1964) — мала прописку Миколаївська обл., Снігурівський р-н, с.Олександрівка, вул.Шевченко, 2. Згідно зі списком, обіймає посаду «голови військово-цивільної адміністрації Олександрівської об’єднаної територіальної громади Баштанського району Миколаївської області».

Село Олександрівка розташовано на адміністративному кордоні Миколаївської та Херсонської областей у 30 кілометрах від Снігурівки. Селище було звільнено ще восени 2022 року разом з усім лівобережжям Херсонщини і після деокупації у ньому знайшли катівню, яку облаштували російські війська.

А поки Олександрівка перебувала в окупації, Полосухіна встигла розповісти російським пропагандистам, як у селі, «яке нещодавно було у Миколаївській області», проходить «референдум». Поскаржилася, що з селища, у якому мешкало 820 людей, поїхали найкращі кадри, і зі здивуванням зазначила, що не розуміє їх намірів. Дійсно, чого ж це вони…

Тімур Алієв

Алієв Тімур Вароглан Огли (10.05.1989) — обіймає посаду «провідного спеціаліста відділу екологічного нагляду охорони навколишнього середовища» так званого «міністерства природних ресурсів та екології Херсонської області». Проживає у селі Токарівка, вул. Гагаріна, 11. А точніше — проживав, адже спочатку село було звільнено від російських окупантів, оскільки воно також розташовано на лівому березі Дніпра, а потім було частково підтоплено в наслідок підриву Каховської ГЕС росіянами. Не треба бути «провідним спеціалістом», щоб констатувати, що проблеми з екологією в наслідок підриву ГЕС – катастрофічні.

Тихон Балаянц

Балаянц Тихон Ігоревич (07.04.1995) — радник «міністра праці та соціальної політики Херсонської області». Найцікавіше те, що він навіть не колаборант, а звичайний російський окупант. Прописаний за адресою м. Москва, р-н Східне Дегуніно, вул. Дубнинська 2, кв. 33.

Завдяки аватарці закритого профілю у ВК, ми змогли його знайти серед публікацій в інтернеті. Тихон закінчив магістратуру Московського державного університету у 2021 році за програмою «Військова історія і національна безпека Росії».

Тема його магістерської дисертації — «Образи Великої Вітчизняної війни в історичній пам’яті сучасної Росії (2000-2020 рр.)». І схоже, що Україна стала для нього непоганою сходинкою у кар’єрі, однак чи варто воно того…

Ключове, що варто зрозуміти усім окупантам та коларобантам: відсутність параної не означає відсутність стеження. Далі буде.


KibOrg — проєкт журналістів та IT-спеціалістів, які об’єднались під іменем легендарних кіборгів для боротьби з агресором в інформаційному просторі.

Ми розслідуємо злочини росіян в Україні, викриваємо діяльність колаборантів і розвінчуємо російські фейки.

Слідкуйте за нашими сторінками: Telegram | Facebook | Підтримати

Хочу щось сказати