Перспективи відбудови України

Нещодавно в місті Лугано, Швейцарія відбулась міжнародна конференція з питань відновлення України (URC 2022), в зв’язку з тим що російська агресія призвела до колосальних масштабів руйнувань в Україні, цілі міста стерті з лиця землі ворогом, чого не було на українській землі з часу вигнання гітлерівців у 1944 році.

Сьогодні весь світ допомагає Україні вистояти у війні і так само весь світ допоможе Україні відродитись від руйнувань, які завдав нашій країні агресор, адже Лугано – це Рамштайн повоєнного відновлення.

Україна підготувалась до міжнародної конференції в Лугано, представила власний національний план відбудови, український народ чітко знає та розуміє чого хоче та до чого прагне, як саме має виглядати Україна після перемоги.

Наші стратегічні партнери, такі як США та Європейський союз вірять у нашу перемогу та в те, що ми вистроїмо проти російського агресора, тому готові інвестувати у відбудову України, адже сьогодні від майбутнього України залежить мир та безпека у всій Європі та всьому світі.

Під час відбудови України будуть задіяні сучасні, екологічно безпечні та енергозберігаючі технології, при відбудові будуть краще враховані потреби забезпечення безпеки і оборони України.

Крім того, процес відбудови залучить міжнародні інвестиції в українську економіку, відкриє нові робочі місця, економіка та бізнес запрацюють з новою потужністю, що ще більше наблизить Україну до нової цивілізованої європейської родини.

Сьогодні уряди цивілізованих європейських країн чітко розуміють, що потрібно підтримувати Україну, як фінансовою так і військовою допомогою, а після неодмінної перемоги допомогти у відбудові нової сучасної європейської держави, яка стане надійним форпостом від російського окупанта.

Україна і Швейцарія очікують, що URC 2022 у Лугано стане політичною платформою для розвитку міжнародної взаємодії для відновлення та розвитку.

URC 2022 буде доповненням до ініціатив на підтримку України, які вже були запущені або оголошені, та об’єднає друзів України, які підтримують її у найважчі часи.

Хочу щось сказати