Необхідність посилення протиракетної оборони України

Агресор напавши на Україну вдався до тактики ракетного тероризму на зразок того, як Гітлер обстрілював Велику Британію ракетами ФАУ, а ХАМАС – Ізраїль ракетами «Кассам», нехтуючи усіма міжнародними законами та звичаями ведення війни, влучаючи в житлові будинки, школи, дитячи садочки та інші об’єкти цивільної інфраструктури, які не мають відношення до воєнних об’єктів.

Різниця полягає в тому, що росія має набагато більші і набагато потужніші ракети, ніж нацисти та джихадисти, а ракетний терор, розв’язаний путіним є безпрецедентним та немає аналогів у світі.

Мішенями оскаженілих «орків» все частіше стають відвідувачі торгівельних центрів, житлові будинки, у час коли люди збираються разом удома, як це нещодавно було в Кременчуцькому ТРЦ «АМСТОР» та у Сергіївці Одеської області де загинули більше 40 людей, стільки ж були важкопоранені та зникли безвісті.

Дуже часто жертвами ракетних обстрілів стають діти, але росію це ніяк не зупиняє, адже для країни-терориста чим більше людей загинуло тим краще.

Для протистояння цим руйнівним ракетним атакам, Україна негайно потребує достатньої кількості ефективних систем протиракетної оборони, а озброєння яке потребує наша країна є  у Польщі, Румунії, Ізраїлі та США.

Захищаючи громадян України від російських ракет, протиповітряна оборона України стоїть на сторожі також сусідніх країн, адже російські ракети є дуже неточні і можуть серйозно відхилятись від заданого курсу.

Україні обов’язково потрібно вистояти під натиском російського агресора, отримати новітню європейську та американську зброю та перемогти агресора в небі, у воді та на суходолі.

Хочу щось сказати