АГЕНТ “КАЗБЕК” ТА ЙОГО ЗЛОЧИНИ ПРОТИ УКРАЇНИ (Ч.9)

Зрадник Батьківщини Казбек 28 квітня 2014 з адреси and4112148@yandex.ru (Andrey Andreev) надсилає Борису Рапопорту такий лист:

Ув. Б.Я., добрый вечер. Направляю документ по референдуму. Срочность сам определить не могу.На Ваше усмотрение.С ув. А.

Нагадаємо. Весь квітень 2014 року росія активно розкачує Україну і здійснює спроби створити так звані “народні республіки” в Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі, Миколаєві, Херсоні тощо. Майже кожного дня в цей період в зазначених містах, під безпосереднім управлінням з Кремля, відбуваються захоплення адміністративних будівель, сутички, бійки, антиукраїнські мітинги. Служба безпеки України в той період пачками відловлювала співробітників ФСБ Росії, ГУ ГШ Росії, іхню агентуру в цих містах. Крим вже захоплений російськими окупантами. Портнов сидить у Москві.

Раптом в українських ЗМІ 28 квітня 2014 року з’являється повідомлення, що до в.о. Президента України Олександра Турчинова звернувся голова Донецької ОДА Сергій Тарута з проханням провести всеукраїнський референдум 25 травня 2014 року одночасно з виборами Президента України. На референдум Тарута запропонував винести питання передачі додаткових владних повноважень регіонам України і створення муніципальної міліції. Майже – федералізація держави. Дуже вчасно. Коли державу росія топить в крові, роздирає на шматки, стратег Тарута пропонує добити Україну. Але ж в Кремлі від цієї ініціативи дещо злякалися. Тому що розшматувати нашу Державу Москва планувала іншим шляхом. А тут, як сніг на голову Кремля, всеукраїнський референдум. Всі плани руйнуються. Тому що народ України на тому піку патріотичного підйому навряд чи проголосував би за розшматування своєї країни. Провели б той референдум і закрили б це питання на багато десятиріч вперед.

В той же день, ознайомившись з заявленою Тарутою дурнею, Портнов, який теж злякався, що українська влада з великою ймовірністю отримає результат, який не влаштує його російських хазяїв, спішно готує для Кремля заспокійливе повідомлення.

В листі Рапопорту Казбек роз’яснює Кремлю, що без внесення відповідних змін до Конституції України неможливо прийняти будь-який закон, який в найближчі місяці дозволив би провести всеукраїнський референдум. Тобто Кремль може спати спокійно.

Зверніть увагу на визначення і терміни, які використовує Портнов у цьому документі. Наприклад:

Предлагается предпринять усилия для срыва данного процесса путем работы с депутатами украинского парламента.  Юридическая основа прилагается ниже.

Тобто, народний депутат 5 і 6 скликання, державний службовець високого рангу (третій ранг Андрію Портнову було присвоєно ще в 2004 році, коли він був членом Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку) пропонує російському агресору свої послуги з впливу на народних депутатів України для зриву даного процесу.

А цей фрагмент листа Казбека в Кремль взагалі розставляє всі крапки над “і”:

“Срыв данного процесса никак не отразится на проведении местных референдумов, инициируемых по Крымскому сценарию.” 

Тобто, план розчленування України в Кремлі давно готовий, і Портнов – в темі. Він свідомо бере безпосередню участь в його реалізації на боці російських загарбників.

Файл щодо референдуму можна завантажити тут: Завантажити

Лист Портнова своєму кремлівському куратору Борису Рапопорту знаходиться тут:

Завантажити
Завантажити

Нагадуємо Службі безпеки України, що в Кримінальному кодексі України є стаття 111, яка містить вичерпний перелік ознак Державної зради.

Розслідування злочинів за статтею 111 КК України відноситься виключно до компетенції СБ України. Ні ДБР, ні МВС, ні ОГПУ, ні САП, ні НАБУ, ні якомусь іншому ЄБУ…, а саме: Служби безпеки України.

Стаття 111. Державна зрада
1. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, –
карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Хочу щось сказати