РАПОПОРТLEAKS: РОЗКРИВАЄМО КРЕМЛІВСЬКУ АГЕНТУРУ У КРАЇНАХ ЄВРОПИ ТА США

Поштова скринька радника путіна-суркова Бориса Рапопорта досить цікава для спецслужб різних країн світу з точки зору виявлення в себе кремлівської агентури. В якості приклада наводимо один з листів з цієї скриньки.

Отже. Початок березеня 2014 року. Не пройшло ще і двох тижнів після нападу росії на Україну. Про т.з. референдум ще і мови не йде, але у Кремлі повним ходом йде робота з його легітимізації. Кремль знає, що будуть проблеми з легітимізацією і тому залучає до цього процесу свою вірну, підгодовану агентуру, яку вербував багато попередніх років.

Агентура, яку Кремль вирішив залучити до процесу – не проста. Всі вони – представники Державних органів влади іноземних країн та міжнародних організацій.

Мовою спецслужб, це т.з. агентура впливу. Впливу на прийняття рішень у своїх країнах або в міжнародних організаціях в інтересах Кремля.

Досліджуючи дамп поштової скриньки Б.Рапопорта ми звернули увагу на лист, який надійшов йому 03 березня 2014 року з е-mail matveyol@yandex.ru

Зміст листа наступний:

“Это список людей из европы с должностями Которых можно в крым на легтимацию результатов референдума  Люди уже работали  Дело знают  Выступают от имени всей прогрессивной общественности что все четко. И соответсвует нормам”

До листа автор прикріпів список осіб, які “уже работали” та “дело знают“. Це депутати різних країн, Юристи, радники депутатів Європарламенту, тощо.

Завантажити оригінал листа – тут.

В нас немає сумнівів, хто ці люди і яку для них роль у 2014 році було написано в
Кремлі. Частина з них вже в Чистилищі сайта “Миротворець”. Інших – доб’ємо .

Хочу щось сказати